JEDNOSTAVNA I SVEŽA JUTRA


1a

Obožavam kada u svojim jutrima osetim svežinu, prve zrake sunca i radost nastajanja novog dana.

Zbog upravo navedenog,  moj skok iz kreveta obično se odigrava u intervalu od  šest do pola sedam. Kada se već potrudim da učestvujem u prvim ritmovima jutra, postalo mi je imperativno da i moji pokreti u njemu budu smisleni, ali prevashodno radosni.

Vremenom sam razvila niz rituala uz pomoć kojih se trudim da ovo postignem. Zapravo, to je kontinuelni proces istraživanja, novih načina i sitnica, koje će obogatiti moja jutra, ali sa jednom izraženom konstantom, koja je već dugo vremena tu.

O čemu se radi?

U pitanju je velika čaša svežine i iz moga ugla posmatrano, zdravlja.

Čaša vode sa limunom.

Ovo je nešto što apsolutno obožavam, a ako se uzme u obzir da mi je voda omiljeno piće, a limun omiljeni citrus, ne bi trebalo da bude iznenađujuće. Verujem da svako od nas podosta zna o benefitima ovog napitka, iz više  stručnih, medicinskih uglova, tako da neću previse mudrovati o tome. Ali bih svakako volela da podelim sa vama svoj vodič , za gotovo sve što rešim da testiram ili uradim, a to je reakcija sopstvenog organizma, koja je u ovom slučaju i više nego sjajna.

Jako je moguće da se vremenom razvila udružena snaga glave i dobrog osećaja u telu, nakon ispijanja ovog napitka, pa sada deluju jačom snagom i neminovno utiču na moju oduševljenost, kao i snažnu preporuku.

Ali zar u tome i nije poenta?

Da pronađemo mehanizme koji prijaju celom biću, sinergetski deluju, stvarajući talase zadovoljstava i ispunjenja?

Za mene, definitivno da.

 

Kako izgledaju vaša jutra?

Jedva čekam da čujem vaše savete i trikove.

Do sledećeg druženja budite mi nasmejani i inspirisani.

Vaša Sanja

 

All photos by me 

3 Comment

  1. […] Coat: PROMOD; Sweater: NEW YORKER; Pants: STRADIVARIUS; Ankle boots: RESERVED; Hat:HATS AND SOUL; Bag: […]

  2. Profesjonalny artykuł to nie tylko wiedza merytoryczna, ale także ciekawe wnioski i styl pisania, który przypadnie do gustu czytelnika.

  3. […] Ono sto sledi praktikujem vec, pa sigurno nekoliko godina, a nesto je sto definitivno ne bih menjala. Casa limunade. O obozavanju ovog napitka, kao i jos pokoju recenicu o ovom delu mog jutra mozete pogledati ovde. […]

Leave a Reply