DŽINS, BELA KOŠULJA I ŠEŠIR

hatsandsoul

hatsandsoul

Vraćam se dve nedelje unazad u dan pun sunca, i sjajnog raspoloženja, kada se jesen samo blagim mirisom najavljivala.

Danas se jasno vidi i oseća, ali zašto bi to bio razlog da osunčane fotografije ne budu baš danas predstavljene? Ne vidim ga i zato u danu oblaka i kiše delim tekst uz atmosferu sunca i smeha.

hatsandsoul

Svakako da moram početi sa miljenikom posta, šeširom.

Toliko je toga posebnog u njegovoj jednostavnosti da bih ga uvrstila u top pet Hats and Soul šešira.

Inace je to tip stvari koje obožavam. One koje su svedene, jednostavne, a opet sasvim dovoljne i upečatljive. Zapravo baš ovim epitetima bih opisala celu kombinaciju.

Džins i bela košulja su čista klasika koja uvek dobija poene, bar kada sam ja u pitanju. Kožni prsluk se sasvim uklapa u sve navedeno. E kada dobijem takvu osnovu volim da je dodatno “začinim” malo neobičnijim stvarima. U ovom slučaju to se ogleda u sandalama na pertlanje, uz po koju resu. I da, verujem da može da vam deluje kao da su rese i pertle previše, ali nekada teorijski nesklopivo u empiriji prosto radi i to jako dobro.

Finalizacija cele priče ogleda se u detalju sa kojim je sve i počelo, šeširu. Verujte mi da je to bio komad koji je zaokružio i pečatirao kompletnu kombinaciju, a i izmamio koji smešak prolaznika.

hatsandsoul

hatsandsoul

hatsandsoul

8

6

1

hatsandsoul

hatsandsoul

I za kraj, da u potpunosti ne ignorišemo činjenicu da napolju ipak sipi kišica, sugerisala bih vam sledeće. Kožni prsluk zamenite, neprevaziđenom kožnom jaknom, na nožice crne čizmice ili za one malo smelije zanimljive čarapice baš na sandale i spremni ste za pokret.

 

hatsandsoul

Nadam se da se bar malo inspiracije javlja za vašu sledeću kombinaciju, to bi bilo pravo uživanje za mene.

Do sledećeg čitanja budite mi nasmejani i inspirisani.

Vaša Sanja

WEARING: Jeans:STRADIVARIUS; T-Shirt: TERRANOVA; Vest: NEW YORKER; Hat: HATS AND SOUL; Bag:NEW YORKER; Sandals: No brand;

All photos by: Jelica Raonić

4 Comment

 1. Danice says: Reply

  I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish was once good. I don’t know who you are however certainly you are going to a well-known blogger in case you ar81e#&2n7;t already Cheers!

  1. sanja says: Reply

   It’s ok. Cheers to you, too. Thanks anyway. 🙂

  2. Kaylyn says: Reply

   The hotensy of your posting shines through

   1. sanja says: Reply

    Thanks.

Leave a Reply