KROZ JESEN

hatsandsoul8

Konačno smo tu, na mestu koje je prilično dugo bilo zanemareno, priznajem totalno nezasluženo. Ali kako se zalaganjem i trudom većina propusta da ispraviti, počinjem odmah.

hatsandsoul10

Već sam spomenula da moje kombinacije obično kreću sa jednom, centralnom stvari i najčešće mi nije teško da imenujem jedan komad iz svakog outfita kao omiljeni, međutim ovde su se, u tom smislu, konci malo zamrsili. Slobodno mogu da kažem da obožavam svaki, pojedinačni deo ovog odevnog sklopa.

hatsandsoul2

hatsandsoul3

Dobar džins je uvek sjajan izbor, a ove farmerke svakako zaslužuju epitet “izuzetne” u svakom svom detalju. Počevši od boje, preko sitnih detalja, pa sve do prijatnosti i kvaliteta samog materijala. Na njih se nadovezuje romantična košuljica, sa danas neizostavnim zvono rukavima. Trend nam je svima poznat, ali moram biti iskrena i priznati da nisam strasni ljubitelj, pravih, punih zvonastih rukava, kakve možete videti ovde. Upravo u tom pogledu, dakle blage i suptilne forme zvono rukava, ova košuljica dobija moje simpatije. 

Morala bih da spomenem i cipele, kao i torbu sa kojima se prilično dugo družim, a na čiji kvalitet i istrajnost nemam apsolutno nikakvu zamerku. Naročito kada je u pitanju torba koja je, verujte mi, izdržala svakakve količine i težine najrazličitijih stvari.

hatsandsoul1

hatsandsoul4

hatsandsoul5

hatsandsoul7

hatsandsoul6

hatsandsoul9

hatsandsoul8

hatsandsoul11

hatsandsoul12

I za kraj, nadam se da ste kroz ovaj tekst i sličice uneli bar malo uživancije u svoj dan. A ako je tako, moj dan je definitivno dobio na značaju. Hvala na druženju i strpljenju, a do sledećeg…

Budite mi inspirisani i nasmejani.

Sanja

WEARING:

Jeans: STRADIVARIUS; T-Shirt: NEW YORKER; Leather jacket: NEW YORKER; Bag: DOCA; Shoes: BERSHKA; Necklace: SWAROVSKI; Rings: ALDO;

All photos by: Jelica Raonić

7 Comment

 1. aaa says: Reply

  koji aparat koristis?

  1. sanja says: Reply

   Draga Danice.
   Aparat je Nikon D5100, ali svakako sve zasluge za fotografije idu sjajnoj devojci Jelici Raonic. 🙂

   1. Someone esalitnsley help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish incredible. Excellent job!

    1. Too many comepimlnts too little space, thanks!

  2. Ser till min sorg att &q;tnumåtga&quoo; kräver att man tillhör speciella blogg-grupper för att kunna kommentera. Trist :-(. Om så icke varit fallet hade JAG lämnat fler avtryck än jag idag kan

   1. sanja says: Reply

    Thanks a lot. 🙂

    1. I’m so glad I found my souoitln online.

Leave a Reply