PRAZNIČNA TOPLINA

hatsandsoul

hatsandsoul1

 

Ukoliko se družimo na omiljenoj mi mreži, Instagramu, verujem da vam je moja priča o obožavanju praznika veoma poznata. Ukoliko ne, pozivam vas i da mi se pridružite, ali u tom slučaju dugujem vam i malo pojašnjenje.

 

hatsandsoul2a

 

Pretpostavljam da se svi tokom cele godine trudimo da uvek u užem ili širem fokusu, zadržimo sliku ključnih pokretača i motivacionih točkića, ali kako se jedna godina bliži kraju, tako se kristališu misli i izdvajaju se samo oni najupečatljiviji momenti i ljudi.

Prirodno i svesno se okupljamo oko najbližih i uz posebnu euforiju i radost nazdravljamo svemu što je ostavilo trag u prethodnom periodu i ukazalo na smernice u predstojećem, a sve to uz tonalitete sreće i vatromete.

Zar može lepše?

 

dsc_0549

 

 

Ja lično, tokom ovakvih trenutaka osetim posebne nalete zahvalnosti, ispunjenja i valjda posledično, nesvakidašnje inspiracije. Imam potrebu da prođem kroz sva polja, koja su mi bitna za funkcionisanje i definišem sve ono što je izazov ili cilj godine koja sledi. Naravno, potrudim se da sve odmah pribeležim kako se ne bi provuklo i iščezlo, tako da su mi tokom ovih dana papir i olovka (imam potrebu da naglasim, lepi papir i olovka :)) neizostavni rekviziti.

 

hatsandsoul1

hatsandsoul11

hatsandsoul6

hatsandsoul7

 

Iznova podsetim sebe na sve ono što je suština moje zadovoljne egzistencije i potrudim se da mi, baš u ovim prazničnim danima, bude na dohvat ruke. Potom se prepustim neumerenoj apsorpciji topline koju mi stvara i širom otvorenih očiju hvatam sve svetlucave čestice koje igraju i slave oko nas.

 

hatsandsoul5

 

Kako vi provodite vaše praznične dane?

Ja vam želim da se okružite blistavošću vaših ljudi i upijate svaki trenutak smeha, za početak nove, ali i tokom cele godine.

Do sledećeg druženja ne zaboravite da mi budite inspirisani i nasmejani.

Sanja 🙂

 

 

WEARING:

Jeans: KOTON; T-Shirt: NEW YORKER; Hats: HATS AND SOUL; Ankle boots: MJUS SHOES

All photos by: Dušica Minić

 

 

Leave a Reply