HATS AND SWEATERS

DSC_0747a

DSC_0753

 

Kada belina i ledeni kristalčići počnu da stežu, nije loša ideja ušuškati se u omiljene materijale i posvetiti aktivnostima koje nam predstavljaju uživanje i donose toplinu unutrašnje radosti. Zapravo, baš ovih dana je idealno vreme za tople čajeve, čokolade i zaranjanje u zapostavljene hobije. A čar minusne stepenaže je možda baš u tome… Da nakon osvežavajućih, ledenih šetnji (za koje moram priznati da takođe obožavam) uletiš u svoj prostor i uživaš u toploti svega što te okružuje.

 

DSC_0720a

 

U mom slučaju, ovakvi periodi obično znače kreativnost i jednostavnost. Da pojasnim. Kreativnost koja se prevashodno veže za šeširiće i rad na njima (ali teško da se tu i zadržava :)), a jednostavnost se preslikava na garderobu i neka neformalana pravila kojih se najčešće pridržavam prilikom odabira zimskih kombinacija. Dakle, da krenem od nezaobilaznih Hats and Soul šešira. Priču o samom nastanku ove ideje i njenim početnim koracima, kao što sam već spomenula ovde, ostavljam za jedan poseban post. Za sada im posvećujem koji red, u kontekstu uživanja u radu na njima i zadovoljstvu koje iz toga proizilazi.

 

DSC_0743a

DSC_0747a

 

Zaista je sjajno kada postoji nešto što nas ushićuje i izvlači najbolje, pa čak i neslućene, zamisli iz nas. Nešto putem čega otkrivamo da su ideje i kreativne niti beskrajne i jedinstvene. Da svaka trunka naše posvećenosti i radosti, utkana u nešto, sija jače od bilo kakvih priča i pronalazi put baš do ljudi koji je prepoznaju i vrednuju. Da sve što suštinski jesmo ostavlja svoj trag, a briše svaki strah od preuzimanja i rasta drugih, pretvarajući ga u ispunjenje zbog moguće pružene inspiracije i radost usled nečijeg uspeha. Nešto što oplemenjuje, a omogućava razvoj. Baš sve to su za mene Hats and Soul šeširi . Ogromno zadovoljstvo.

Još jednom hvala svim devojkama koje su učestvovale, a i dalje učestvuju u stvaranju i podržavanju Hats and Soul pričice o šeširima.

 

DSC_0738a

DSC_0719a

DSC_0737a

 

Kada se radi o pomenutoj jednostavnosti, to mi je jedan od glavnih principa koga se držim u zimskim danima, prilikom odabira odeće. On najčešće znači izbor farmerki ili pantalona, napominjem udobnih i nekog od raznih, toplih i prijatnih džempera (mada kao što spomenuh ovde i trikotažne haljinice se uklapaju u to pravilo). Džemperi su mi definitivni zimski favoriti. Ništa ne može da im parira tokom hladnijih perioda. Ovog januara obožavam velike vunene, ali još uvek se visoko kotiraju mekani “fluffy” od kojih ne mogu da se odvojim već duži period. Sve mi odgovara kada su oni u pitanju. Toplota koju pružaju, što svakako u ovim ledenim danima nije za potcenjivanje, kao i to što vrlo lagano dodjem do dobre i udobne kombinacije, koju samo treba dopuniti detaljima. A kada smo kod detalja, da li je uopšte potrebno spomenuti koji je moj omiljeni? 🙂

 

DSC_0649a

DSC_0644a

DSC_0681

 

Šta vama donose zimski dani i kako isunjavate svoje vreme u vašim domovima? Jako bih volela da čujem koje su vaše strasti i hobiji.

Do sledećeg druženja želim vam da budete nasmejani i inspirisani.

Sanja <3

 

WEARING:

Jeans: KOTON; Sweater: MISSY; Hats: HATS AND SOUL; Ankle boots: DEICHMANN

All photos by: Dušica Minić

4 Comment

 1. Andrea says: Reply

  Sesiri su fenomenalni! Ne zna se koji je lepsi! :))

  1. sanja says: Reply

   Draga Andera,
   Mnogo ti hvala. Baš mi je drago da ti se dopadaju.
   Svakako svaki je personalizovan i jednistven za devojku za koju je radjen.
   Ako bi poželela neki za sebe bilo bi mi zadovoljstvo. 🙂
   Uživaj i jedva čekam tvoj novi postić. <3

 2. isidora says: Reply

  dopadaju mi se sesirici i tvoj dzemper mnogo!
  http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/01/navy-blue-blanket-scarf.html

  1. sanja says: Reply

   Andrea,
   Hvala ti puno. Stvarno mi je drago da je tako. 🙂
   Sesire obozavam, a dzemper mi medju omiljenim. <3

Leave a Reply