THE COAT

H&S12a


H&S12a

 

Dok sunce hrabrije ne istupi na scenu poželela sam da se vratim na još jedan, nezamenljiv zimski komad. Ukoliko bi nas neko pitao koji odevni predmet nam je bio nezaobilazan u proteklim mesecima, verujem da bi odgovor bio prilično ujednačen. Složili bismo se da je to bio kaput ili jakna, u raznim formama, bojama i modelima.

 

h&S6a

 

Upravo svesna činjenice da mi je baš kaput ključan zimski komad, potrudim se da mi odgovara u više segmenata. U pogledu samog kroja, detalja koje ima i svakako boje. Moram biti iskrena i priznati da retko kada sve to pronađem u jednom, što je i razlog (iliti opravdanje :)) za posedovanja više njih koji sumirano ispunjavaju sve željeno. Konkretno, ove zime su dominirala tri. Jedan ste imali prilike da vidite ovde, drugi je apsolutno bio najprimetniji na Instagramu, u šta se i sami možete uveriti ukoliko kliknete na @hatsandsoul i preostao je treći koji upravo gledate.

 

h&S5a

h&S6aa

h&S13

 

Ono što osvaja kod njega je takozvana “military” forma, kroj koji jako volim i koji dodaje određenu  “oštrinu” svakoj kombinaciji. Dodatni plus (ogroman) je propratna, maslinasto zelena boja, koja se kotira u moje tri omiljene boje. A ako biste mene pitali, upravo ova boja, savršeno prati svaku sezonu. Nikako ne bih smela zanemariti ni izuzetno topao materijal, što je tokom ove zime bilo od velike koristi.

 

h&S11

 

Kao do sada, teško da i ovaj post prođe bez pominjanja Hats and Soul šešira. Popustiću malo sa pričom oko njih, a predložiti ovaj post, gde sam malo više rekla, kao i ovaj i verovatno svaki koji se nalazi na ovom sajtu. 🙂 A zašto da ne i post meni posebno drage devojke, koji vas čeka na njenom online mestu. Još koju reč zaslužno dobijaju čizmice, čija su dva glavna atributa puna, kockasta peta, koja je zaslužna za udobnost i nitne, za koje mislim da mi nikada neće dosaditi. I da, ne smem da propustim torbicu koja je ove zime dobila posebno mesto u garderobedu.

 

h&S1

h&S10

 

h&S14

h&S17

 

Za sam kraj želim da vam uputim jedno veliko hvala za sve komentare na racun šešira (ako vas zanima više ili biste neki za sebe, tu sam za svaku informaciju <3), kao i sve druge prijatne reci. Podsećam vas da ostanete nasmejani i inspirisani do sledećeg čitanja.

Sanja

 

WEARING: Coat: PROMOD; Sweater: NEW YORKER; Pants: STRADIVARIUS; Ankle boots: RESERVED; Hat:HATS AND SOUL; Bag: Gift

Photos by: Tanja Pjevcevic

 

 

Leave a Reply